នាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃនិងគុណភាព

ចេញ​ផ្សាយ​ ៨ មករា ២០១៩ 6171

នាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃនិងគុណភាព

តួនាទី និងភារកិច្ចរបស់នាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃនិងគុណភាព

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវអំពីទំនាក់ទំនង និងខ្សែសង្វាក់ផលិតកម្មផលផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវកំណត់ស្តង់ដានៃគុណភាព និងសុវត្ថិភាពនៃផលផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវតួនាទីនៃផល ផលិតផលជលផលក្នុងសន្តិសុខស្បៀង និងអាហាររូបត្ថម្ភ

  • រៀបចំលិខិតបទដ្ឋានបច្ចេកទេស ដែលទាក់ទងទៅនឹងគុណភាព សុវត្ថិភាពការថែរក្សាការការពារគុណភាព

          ផលផលិតផលជលផល និងស្ថានភាពសុខភាពវារីជាត

  • ដោះស្រាយរាល់បញ្ហាដែលទាក់ទងទៅនឹងអនាម័យ គុណភាព សុវត្ថិភាពផល ផលិតផលជលផលនៅក្នុងផ្នែកផលិតកម្មកែច្នៃ និងអាជីវកម្ម

  • តាមដានត្រួតពិនិត្យគុណភាព និងសុវត្ថិភាពផលផលិតផលជលផល និងចត្ថាទ្បីស័ក

  • វិភាគវាយតម្លៃ និងបញ្ជាក់គុណភាព សុវត្ថិភាពជលផលផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវទៅលើសេដ្ឋកិច្ចសង្គម និងទីផ្សារនៅក្នុងផលិតកម្មកែច្នៃ និងអាជីវកម្ម

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវអំពីបច្ចេកទេសវេចខ្ចប់ និងការថែរក្សានិងរយៈពេលប្រើប្រាស់ផល ផលិតផលជលផល

  • បង្កើត រក្សាទុកមូលដ្ឋានទិន្នន័យបច្ចេកទេសវិទ្យាសាស្រ្ត និងផ្សព្វផ្សាយព័ត៌មានអំពី

          បច្ចេកទេសវិទ្យាកែច្នៃផលជលផល ព័ត៌មានទីផ្សារសន្តិសុខស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភ

  • បណ្តុះបណ្តាលពីបច្ចេកទេសវិទ្យាកែច្នៃផលជលផល ព័ត៌មានទីផ្សារសន្តិសុខស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភ

  • អនុវត្តភារកិច្ចផ្សេងៗទៀតដែលថ្នាក់ដឹកនាំប្រគល់ឱ្យ។

រចនាសម្ព័ន្ឋនាយកដ្ឋាន

       នាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃ និងគុណភាព មានការិយាល័យចំណុះ ចំនួន ៤ ដូចខាងក្រោម ៖

  1.   ការិយាល័យរដ្ឋបាល បណ្ដុះបណ្ដាល និងផ្សព្វផ្សាយ

  2.   ការិយាល័យត្រួតពិនិត្យគុណភាព និងសុវត្ថិភាព

  3.   ការិយាល័យស្រាវជ្រាវ និងអភិវឌ្ឍន៍បច្ចេកវិទ្យា

  4.   ការិយាល័យសន្ដិសុខស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភ

        ការិយាល័យនីមួយៗ ដឹកនាំដោយប្រធាន ១ រូប និងអមដោយ អនុប្រធានមួយចំនួន

ជាជំនួយការតាមការចាំបាច់។ តួនាទី ភារកិច្ចការិយាល័យនីមួយៗមានដូចខាងក្រោម ៖


៧.១.ការិយាល័យរដ្ឋបាលបណ្ដុះបណ្ដាល និងផ្សព្វផ្សាយ

  • រៀបចំចាត់ចែង និងគ្រប់គ្រងលិខិតរដ្ឋបាលនានារបស់នាយកដ្ឋាន

  • គ្រប់គ្រង និងសម្របសម្រួលរាល់សកម្មភាពការងារផ្នែករដ្ឋបាល និងបុគ្គលិករបស់នាយកដ្ឋាន

  • បណ្ដុះបណ្ដាល និងផ្សព្វផ្សាយឯកសារបទដ្ឋានបច្ចេកទេសអនាម័យ បច្ចេកទេសកែច្នៃម្ហូបអាហារការវេចខ្ចប់ ការដឹកជញ្ជូន ការថែរក្សាផលផលិតផលជលផល និងស្ថានភាពសុខភាពវារិជាត

  • ដល់សេវាកម្មបណ្ដុះបណ្ដាល ពិគ្រោះយោបល់សិក្សាស្រាវជ្រាវ និងសម្របសម្រួលលើជំនាញបច្ចេកទេសកែច្នៃផលផលិតផលជលផល

  • បង្កើត រក្សាទុក និងផ្សព្វផ្សាយនូវរាល់មូលដ្ឋានទិន្នន័យបច្ចេកទេស និងព័ត៌មានវិទ្យាសាស្ដ្រពាក់ព័ន្ធនឹងការកែច្នៃ ការវេចខ្ចប់ និងការ ថែរក្សាផល ផលិតផលជលផល

  • ផ្សព្វផ្សាយព័ត៌មានទីផ្សារ សន្ដិសុខ សុវត្ថិភាពស្បៀង និង អាហារូបត្ថម្ភទៅដល់អ្នកពាក់ព័ន្ធ

  • គ្រប់គ្រង ផ្ដល់សេវាកម្ម និងបង្កើតប្រព័ន្ធព័ត៌មានវិទ្យា ពាក់ព័ន្ធនឹងផ្នែកកែច្នៃផល ផលិតផលជលផល

  • រៀបចំ គ្រប់គ្រង និងអភិវឌ្ឍសមាគមកែច្នៃផល ផលិតផលជលផល

  • លើកកម្ពស់សមត្ថភាពយ៉េនឌ័រក្នុងការអភិវឌ្ឍន៍សមាគមអ្នកកែច្នៃផល ផលិតផលជលផលនិងអ្នកពាក់ព័ន្ឋ

  • សរុបរបាយការណ៍ប្រចាំខែ ត្រីមាស ឆមាស ប្រាំបួនខែ និងប្រចាំឆ្នាំ ស្ដីពីសកម្មភាព និងលទ្ធផលការងាររបស់នាយកដ្ឋាន

  • អនុវត្ដភារកិច្ចផ្សេងៗទៀត ដែលថ្នាក់ដឹកនាំនាយកដ្ឋាន ប្រគល់ឱ្យ។

៧.២. ការិយាល័យត្រួតពិនិត្យគុណភាព និងសុវត្ថិភាព

  • តាមដានត្រួតពិនិត្យគុណភាព និងសុវត្ថិភាពផល ផលិតផលជលផល និងចត្ដាឡីស័ក

  • ដោះស្រាយរាល់បញ្ហាទាក់ទងទៅនឹងអនាម័យ គុណភាព សុវត្ថិភាពផលផលិតផលជលផលនៅក្នុងផ្នែកផលិតកម្មកែច្នៃនិងអាជីវកម្ម

  • តាមដាន ត្រួតពិនិត្យអនាម័យ និងសុវត្ថិភាពនៃសន្និធិផល ផលិតផលជលផល និងចំណី សម្រាប់វារីវប្បកម្ម

  • ត្រួតពិនិត្យវាយតម្លៃ និងបញ្ជាក់អនាម័យទូក នាវានេសាទ ទីតាំងវារីវប្បកម្ម ផែត្រី កន្លែងកែច្នៃមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូន ទីតាំងទិញលក់ និងសន្និធិ

  • វាយតម្លៃ និងបញ្ជាក់គុណភាព និងសុវត្ថិភាពផលផលិតផលជលផល

  • រៀបចំ និងគ្រប់គ្រងមន្ទីរពិសោធន៍ ដើម្បីវិភាគ និងបញ្ជាក់គុណភាព និងសុវត្ថិភាពផលផលិតផលជលផល

  • សរុបរបាយការណ៍ប្រចាំខែ ត្រីមាស ឆមាស ប្រាំបួនខែ និងប្រចាំឆ្នាំស្ដីពីសកម្មភាព និងលទ្ធផលការងាររបស់ការិយាល័យ

  • អនុវត្ដភារកិច្ចផ្សេងៗទៀតដែលថ្នាក់ដឹកនាំនាយកដ្ឋាន ប្រគល់ឱ្យ ។

៧.៣.ការិយាល័យស្រាវជ្រាវ និងអភិវឌ្ឍន៍បច្ចេកវិទ្យា

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវដើម្បីកំណត់រយៈពេលប្រើប្រាស់ និងអភិវឌ្ឍន៍បច្ចេកទេសកែច្នៃ វេចខ្ចប់ថែរក្សាផល ផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវកំណត់ស្ដង់ដារនៃគុណភាព និងសុវត្ថិភាពផលផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវអំពីទំនាក់ទំនង និងខ្សែសង្វាក់ផលិតកម្ម ផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវពីជាតិពុល សារធាតុគីមី និងមីក្រូជីវសាស្ដ្រនៅ ក្នុងផលផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវគ្រប់គ្រង និងអភិវឌ្ឍលើប្រព័ន្ធហានិភ័យនៃផល ផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវពីការជះឥទ្ធិពល នៃសកម្មភាពក្រោយពីប្រមូលផលលើបរិស្ថាន

  • រៀបចំលិខិតបទដ្ឋានបច្ចេកទេសដែលទាក់ទងទៅនឹងគុណភាព សុវត្ថិភាព ការថែរក្សាការការពារផលផលិតផលជលផល និងស្ដង់ដារអនាម័យនាវានេសាទ ទីតាំងវារីវប្បកម្ម ផែត្រីកន្លែងកែច្នៃ មធ្យោបាយ ដឹកជញ្ជូន និងទីតាំងសន្និធិ

  • សរុបរបាយការណ៍ប្រចាំខែ ត្រីមាស ឆមាស ប្រាំបួនខែ និងប្រចាំឆ្នាំស្ដីពីសកម្មភាព និងលទ្ធផលការងាររបស់ការិយាល័យ

  • អនុវត្ដភារកិច្ចផ្សេងៗទៀត ដែលថ្នាក់ដឹកនាំនាយកដ្ឋានប្រគល់ឱ្យ ។

៧.៤. ការិយាល័យសន្ដិសុខស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភ

  • រៀបចំផែនការយុទ្ធសាស្ដ្រ និងតាមដានរាល់ផែនការសន្ដិសុខស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភ

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវព័ត៌មានទីផ្សារនៅក្នុងផលិតកម្មកែច្នៃ និងអាជីវកម្ម

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវពីតម្លៃបន្ថែម និងទំនាក់ទំនងទីផ្សារ ដែលទទួលបាន តាមរយៈបច្ចេកទេសនៃការកែច្នៃផល ផលិតផលជលផល

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវតួនាទីនៃផល ផលិតផលជលផលក្នុងសន្ដិសុខ សុវត្ថិភាពស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភដើម្បីលើកកម្ពស់ជីវភាព និង សុខមាលភាពរបស់ប្រជាពលរដ្ឋ

  • សិក្សាស្រាវជ្រាវសមាសភាគអាហារូបត្ថម្ភ និងការប្រើប្រាស់ផល ផលិតផលជលផល

  • ចូលរួមផ្ដល់អនុសាសន៍ និងសេចក្ដីណែនាំបច្ចេកទេស ក្នុងការរៀបចំ ផែនការ តាមដានត្រួតពិនិត្យនិងវាយតម្លៃលើកម្មវិធីសន្ដិសុខ សុវត្ថិភាពស្បៀង និងអាហារូបត្ថម្ភសរុបរបាយការណ៍ប្រចាំខែនិងលទ្ធផលការងាររបស់ ការិយាល័យ

  • អនុវត្ដភារកិច្ចផ្សេងៗទៀត ដែលថ្នាក់ដឹកនាំនាយកដ្ឋាន ប្រគល់ឱ្យ។

 មន្ត្រីនាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃ និងគុណភាព

      មន្ត្រីនៅក្នុងនាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃ និងគុណភាពមានចំនួនសរុប ១៨(ស្រី ០៤ ប្រុស ១៤)

ចំនួននេះត្រូវបានបែង ចែកជាកំរិតជំនាញ ដូចខាងក្រោមនេះ៖

 

បណ្ឌិត

:

0២ នាក់

 

បរិញ្ញាប័ត្រជាន់ខ្ពស់

:

 ១០ នាក់

 

បរិញ្ញាប័ត្រ

:

 ០៨ នាក់

 

បរិញ្ញាប័ត្ររង

:

 ០០ នាក់

 

បឋម

:

 ០០ នាក់

 

បណ្តុះបណ្តាល

:

 ០០ នាក់

 ទំនាក់ទំនង

លោកបណ្ឌិត ឈួន ចំណាន ប្រធាននាយកដ្ឋានបច្ចេកវិទ្យាកែច្នៃ និង គុណភាព

ទូរស័ព្ទៈ (៨ ៥៥) ០១៧ ៣៥៣ ៣៦៣

អ៊ីម៉ែល:

 

chhounchamnan@gmail.com

ព័ត៌មានផ្សេងៗទៀត
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 20

ឯកឧត្តមរដ្ឋលេខាធិការប្រចាំការ អ៊ឹម​ ស៊ីថុល​ អញ្ជើញទទួលអំណោយសម្រាប់ចែកជូនជនភៀសសឹកពី ​ក្រុមហ៊ុន​ លី​ ហ្វ៊ូដ

នាព្រឹកថ្ងៃទី១៩​ ខែធ្នូ​ ឆ្នាំ២០២៥​ ឯកឧត្តម​ អ៊ឹម​ ស៊ីថុល​​ រដ្ឋលេខាធិការប្រចាំការ​ និងជាតំណាងដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់​ ឯកឧត្តម​ ឌិត​ ទីណា​ រដ្ឋមន្រ្តី​ក្រសួងកសិកម្ម​ រុក្ខាប្រមាញ់​...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 28

ការប្រយុទ្ធប្រឆាំងការប្រើប្រាស់គ្រឿងញៀនឱ្យមានប្រសិទ្ធភាព​ លុះត្រាតែ​មានការចូលរួមពីគ្រប់ភាគីទាំង​អស់​ ព្រម​ទាំងការ​ផ្សព្វផ្សាយ​ អប់រំ និងរាយការណ៍ផងដែរ

និស្សិតជ័យលាភីនៃ​វិទ្យាស្ថាន​ជាតិ​កសិកម្ម​កំ​ពង់​ចាម​ ក្នុងកម្មវិធីប្រកួតប្រជែងវោហារកោសល្យ ក្នុងការផ្សព្វផ្សាយ អប់រំ ការប្រយុទ្ធប្រឆាំងការប្រើប្រាស់គ្រឿងញៀន...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 22

ឯកឧត្តមបណ្ឌិតរដ្ឋលេខាធិការ យ៉ង សាំង កុមារ និងឯកឧត្តមរដ្ឋលេខាធិការ គឹម សុន អញ្ជើញជាអធិបតីភាព​ក្នុងពិធីបើកវគ្គបណ្តុះបណ្តាល​ស្តីពី«ការគ្រប់​គ្រងគ្រោះមហន្តរាយក្នុងវិស័យកសិកម្ម ដល់មន្រ្តីកសិកម្មឃុំខេត្តស្វាយរៀង»

នៅព្រឹកថ្ងៃទី ១៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ឯកឧត្តមបណ្ឌិត យ៉ង សាំង កុមារ ឯកឧត្តម គឹម សុន រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ អញ្ជើញ​ជា​​អធិបតីភាព​ក្នុងពិធី បើកវគ្គបណ្តុះស្តីអំពី...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 29

ឯកឧត្តមអនុរដ្ឋលេខាធិការ ខាត់ សុធី អញ្ជើញជាអធិបតីភាព​បើក​សិក្ខា​សាលា ស្តីពី«កិច្ចសហការរវាងមន្ត្រីកសិកម្មឃុំ ក្រុមប្រឹក្សាឃុំ និងអង្គការ WWF-កម្ពុជា» នៅខេត្តមណ្ឌលគិរី

នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ឯកឧត្តម ខាត់ សុធី អនុរដ្ឋលេខាធិការ​ក្រសួង​កសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ បានអញ្ជើញជាអធិបតីភាព បើក​សិក្ខាសាលាស្តីអំពី «កិច្ចសហការរវាងមន្ត្រីកសិកម្មឃុំ...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 24

ឯកឧត្តមរដ្ឋលេខាធិការ សេន សុវណ្ណ អញ្ជើញជាអធិបតីភាពក្នុងពិធីបើកកិច្ចប្រជុំបូកសរុបការងារប្រចាំឆ្នាំ២០២៥ របស់វិទ្យាស្ថានស្រាវជ្រាវ និងអភិវឌ្ឍន៍កសិកម្មកម្ពុជា(កាឌី)

នាព្រឹកថ្ងៃទី១៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ឯកឧត្តមរដ្ឋលេខាធិការ សេន សុវណ្ណ តំណាងដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់ ឯកឧត្តម ឌិត ទីណា រដ្ឋមន្រ្តីក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ បានអញ្ជើញជាអធិបតីភាពក្នុងពិធីបើកកិច្ចប្រជុំបូកសរុបការងារប្រចាំឆ្នាំ២០២៥...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 24

ឯកឧត្តមរដ្ឋលេខាធិការ ប្រាក់ ដាវីដ អញ្ជើញជាអធិបតីភាពក្នុងពិធី «អបអរសាទរសមិទ្ធផល៦ឆ្នាំ និងការបិទបញ្ចប់កម្មវិធីជំរុញកំណើន វិស័យជលផលប្រកបដោយចីរភាព និងបរិយាបន្នផ្នែកនេសាទ»

នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ឯកឧត្តម ប្រាក់ ដាវីដ រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួង​កសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ អញ្ជើញជាអធិបតីភាព​ក្នុង​ពិធី «អបអរសាទរសមិទ្ធផល៦ឆ្នាំ...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 33

សមាគម​អ្នក​ចិញ្ចឹម​សត្វ​កម្ពុជា​ បាននាំយកសាច់ជ្រូក​ សាច់មាន់​ ស៊ុតមាន់​ គ្រឿងទេស​ និងឱសថចែកជូនដល់ប្រជាជនភៀសសឹកនៅស្រុកអូរជ្រៅ​ ខេត្តបន្ទាយមានជ័យ

សមាគម​អ្នក​ចិញ្ចឹម​សត្វ​កម្ពុជា​ បាននាំយកសាច់ជ្រូក​ សាច់មាន់​ ស៊ុតមាន់​ គ្រឿងទេស​ និងឱសថចែកជូនដល់ប្រជាជនភៀសសឹកនៅស្រុកអូរជ្រៅ​ ខេត្តបន្ទាយមានជ័យ៕
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៩ ធ្នូ ២០២៥ 35

មណ្ឌលសុវត្ថិភាព ក្នុងស្រុកម៉ាឡៃបានទទួលឧបករណ៍ផលិតទឹកស្អាត២គ្រឿង ដែលអាចផលិតទឹកបាន២០០០ - ៣០០០លីត្រ/ម៉ោង/គ្រឿង

មណ្ឌលសុវត្ថិភាព ក្នុងស្រុកម៉ាឡៃបានទទួលឧបករណ៍ផលិតទឹកស្អាត២គ្រឿង ដែលអាចផលិតទឹកបាន២០០០ - ៣០០០លីត្រ/ម៉ោង/គ្រឿង។ បច្ចុប្បន្ន ឧបករណ៍នេះបានចាប់ដំណើរការផលិតទឹកស្អាតប្រកបដោយគុណភាពល្អ...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៧ ធ្នូ ២០២៥ 324

ឯកឧត្តមអនុរដ្ឋលេខាធិការ ឡោ រស្មី អញ្ជើញជាអធិបតីក្នុងពិធី ផ្សព្វផ្សាយបង្ការ ទប់ស្កាត់ និងការជួញដូរគ្រឿងញៀន ដល់មន្រ្តីរាជការ សាស្រ្តាចារ្យ និងនិស្សិត នៃវិទ្យាស្ថានជាតិកសិកម្មកំពង់ចាម

នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៧ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ឯកឧត្តម ឡោ រស្មី អនុរដ្ឋលេខាធិការ តំណាងឯកឧត្តមគង់ ច័ន្ទវាសនា រដ្ឋលេខាធិការ និងជាប្រធានក្រុមការងារផ្សព្វផ្សាយ អប់រំ បង្ការ ទប់ស្កាត់...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៧ ធ្នូ ២០២៥ 321

ឯកឧត្តមអនុរដ្ឋលេខាធិការ ទឹម បូរក្ស អញ្ជើញដឹកនាំកម្លាំងខណ្ឌរដ្ឋបាល​ជលផលព្រៃវែង ចុះប្រតិបត្តិការ​ត្រួតពិនិត្យ និងបង្រ្កាបបទល្មើសជលផល នៅស្រុកពាមរក៍ ខេត្តព្រៃវែង

នៅថ្ងៃទី១៧ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ឯកឧត្តម ទឹម បូរក្ស អនុរដ្ឋលេខាធិការ​ក្រសួង​កសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ តាមការណែនាំពីឯកឧត្តម​រដ្ឋលេខាធិការ ហាស់ សារ៉េត បានអញ្ជើញដឹកនាំកម្លាំងខណ្ឌរដ្ឋបាលជលផលព្រៃវែង...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៧ ធ្នូ ២០២៥ 321

ក្រុមការងាររាជរដ្ឋាភិបាលចុះជួយស្រុកថ្មពួក បាននាំយកអំណោយរបស់រាជរដ្ឋាភិបាល ក្រុមការងារ និងសប្បុរសជនចែកជូនបងប្អូនភៀសសឹក

នៅថ្ងៃទី១៧ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៥ ក្រុមការងារសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ក្រុមការងារអគ្គនាយកដ្ឋានកៅស៊ូ ក្រុមការងារវិទ្យាស្ថានស្រាវជ្រាវកៅស៊ូកម្ពុជា និងក្រុមការងាររដ្ឋបាលស្រុកថ្មពួកគ្រប់លំដាប់ថ្នាក់...
ចេញ​ផ្សាយ​ ១៧ ធ្នូ ២០២៥ 314

ឯកឧត្តមរដ្ឋលេខាធិការ កែវ អូម៉ាលីស្ស អញ្ជើញដឹកនាំក្រុមការងារបន្តនាំយកនូវអំណោយចែកជូនបងប្អូនប្រជាជនភៀសសឹក នៅស្រុកស្វាយចេក ខេត្តបន្ទាយមានជ័យ

ឯកឧត្តម កែវ អូម៉ាលីស្ស រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ និងជាអនុប្រធានក្រុមការងាររាជរដ្ឋាភិបាលចុះមូលដ្ឋានស្រុកស្វាយចេក អមដំណើរដោយ ឯកឧត្តម សួន...